For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl/Cmd-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

Referanser

Flis & Mur

Flis & Mur as utfører alt innen murerfaget, og har blant annet bad og våtrom som spesialfelt.

 

«Vi har benyttet Data Ingeniørene AS som leverandør på alt av datautstyr, konsulenttjenester og servertjenester siden 1993. For oss er Data Ingeniørene AS på mange måter vår egen IT-avdeling, og vi er svært fornøyd som kunde.

 

Da Data Ingeniørene AS startet opp med skytjenester i 2004 var vi en av de første kundene som tok dette i bruk. Siden den tid har vi samlet alle våre IT-funksjoner som; e-post, MS Office, økonomisystem og system for timeregistrering på serverne hos Data Ingeniørene AS. Med denne løsningen trenger vi ikke å tenke på backup, IT-drift og at ting skal kunne gå galt. Dette er det Data Ingeniørene AS som tar hånd om, og vi kan konsentrere oss om vår egen kjernevirksomhet. Skyløsningen fra Data Ingeniørene AS har gitt oss moderne IT-funksjonalitet til enhver tid, og alltid vært stabil og effektiv i bruk. Vi er kort fortalt svært fornøyd med både løsningen og den servicen Data Ingeniørene AS leverer».

 

Daglig leder: Knut Erik Hellebø

Silva Regnskap

Silva Regnskap benytter Uni Micro som økonomisystem og leverer regnskapstjenester og administrative tjenester til mer enn 170 klienter.

 

"Vi har benyttet Skyløsningen hos Data Ingeniørene AS siden 2011, og er veldig fornøyd med funksjonaliteten og stabiliteten denne løsningen har. Etter at vi begynte å bruke Data Ingeniørene på alt innenfor IT har vi fått en helt ny hverdag.

 

Før vi gikk over til Data Ingeniørene brukte vi veldig mye tid og ressurser på IT relaterte problemer, noe som i dag så og si ikke eksisterer. Vi er uten tvil mye mer effektiv i dag enn tidligere. Med løsningen fra Data Ingeniørene er det også veldig enkelt å tilby våre kunder klientoppkobling mot økonomisystemet. Dette er en tjeneste våre kunder setter pris på, og som igjen sparer både oss og kunden for tid og ressurser.

 

Vi har mange kunder som benytter seg av klientoppkobling (Klient sky) i dag, og det fungerer veldig bra. En annen stor fordel med denne klientoppkoblingen er at vi knytter kunden enda tettere til oss ved å levere både serverfunksjonalitet (deling av informasjon) og nyttige funksjoner i økonomisystemet. Dette gir kundene våre tilgang til  nødvendige IT-verktøy til en veldig lav kostnad som ellers ville krevd at kunden selv måtte investere i både servere, programvare og IT-drift".

Styreforman: Jan Erik Benjaminsen

Best Western Hotell Hordaheimen

Hotell Hordaheimen har hatt fornøgde gjestar sidan 1918, og er eit av Bergens eldste hotell.

 

«For oss er det viktig å ha en kompetent partner som engasjerer seg, og forstår våre behov.

Data Ingeniørene AS er en slik leverandør, og kan anbefales på det sterkeste».

 

«Data Ingeniørene AS har driftet IT-løsningen hos Hotell Hordaheimen siden 1997. I løpet av årene har serversystemer og applikasjoner blitt skiftet ut og fornyet flere ganger. Data Ingeniørene AS har alltid vært en god støttespiller og partner i arbeidet med å finne de riktige løsningene, og en konkurransedyktig leverandør av både konsulenttjenester, utstyr og drifts-tjenester»

 

Admin dir: Bjarte Bergesen
Vi bruker cookies